новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Борщівські школярі довідались, що піцайолло - не лайливе слово

Повідомляє Ровесник Олена Рак 08.10.2017 20:07

Борщівські школярі довідались, що піцайолло - не лайливе слово

Фото Ровесник

 
Фахівці Борщівського районного центру зайнятості організували професіографічну екскурсію для учнів 8-х класів Борщівської ЗОШ № 1 у місцеву піцерію « МІSTO».
 
Юних відвідувачів гостинно зустрів власник піцерії кухар-піцайоло Степан Чопик. Учні дізналися, що піца є однією з найпопулярніших страв у світі, побачили процес її приготування та випічки на дровах, ознайомилися із видами цієї страви, секретами піцайол.
 
«Вперше слово «піца» згадується далекого 997 року в Італії, а перші рецепти цієї страви зустрічаються ще давніше - у І ст. до н.е. До нашого раціону піца потрапила відносно недавно.Професія кухаря-піцайоло користується попитом, і хоч видається, що бути піцайоло – справа проста, та насправді, аби стати професіоналом, вчитися потрібно роками», - зауважив Степан Чопик.
 
У профорієнтаційному заході взяли участь 52 учні Борщівської ЗОШ № 1.


Опубліковано : 08.10.2017 20:07

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман