новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Хрусткі та смачні рогалики з начинкою. Простий рецепт приготування

Повідомляє ulyublena.com 17.03.2020 21:50

Хрусткі та смачні рогалики з начинкою. Простий рецепт приготування

Фото з мережі Інтернет

Прийшла весна та почався Великий піст. Кожна господиня завжди ставить питання, що приготувати дуже смачненьке та пісне. Пропонуємо приготувати дуже смачні, ніжні та водночас хрусткі рогалики з начинкою.

Ваші діти залишаться задоволеними. Інгредієнти для приготування цієї випічки дуже прості, цей рецепт сподобається кожній господині. Він бюджетний, тому не треба купувати дорогі складові.

Вам знадобиться:

 
  • Тепла кип’ячена вода – 1,5 скл.;
  • Дріжджі – 1 столова ложка;
  • Сіль;
  • Ванілін – 10 гр.;
  • Олія рафінована – 3 столові ложки;
  • Борошно пшеничне – 2 склянки;
  • Борошно вівсяне – 1 склянка;
  • Повидло – 500 гр.;
  • Цукрова пудра.

Спосіб приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, налийте теплу воду та додайте дріжджі. Залиште суміш на 5-7 хвилин.
  2. Після додайте цукор, сіль, ванілін та все гарно перемішайте. Залишіть постояти 5 хвилин.
  3. Додайте у суміш олію та поступово пшеничне борошно, після вівсяне. Залишіть постояти у теплому приміщенні 15 хвилин.
  4. Замісіть тісто. Воно повинно не прилипати до рук, бути еластичним та м’яким.
  5. Розділіть тісто на 5 частин. Кожну розкатуйте в тонкий пласт, товщиною 3 мм. Потім розріжте пласт на 8 трикутників.
  6. На широкий край покладіть повидло та закатайте рогалик всередину.
  7. Готові рогалики викладіть на деко устелене папером для випікання.
  8. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Повинна утворитися золотава скоринка.
  9. Після приготування прикрасите рогалики цукровою пудрою.

Цей рецепт можна використовувати для приготування пісних пиріжків або булок. Начинку можете обирати за вашими уподобаннями.

Приємного чаювання!


Опубліковано : 17.03.2020 21:50

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман