Шоумен Притула поділився враженнями від роботи барменом
Повідомляє ТерМедіа 08.02.2020 17:17
6 лютого професійне свято відзначають бармени.
Шоумен Сергій Притула також підробляв барменом і поділився враженнями про той час.
“З рідного Збаража приїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшли на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто “купався” в цій роботі”, – каже Сергій.
Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента. “Словом, був старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне – не стій без діла. Бери й роби інше”, – розповів шоумен.
Опубліковано : 08.02.2020 17:17