новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Студенти Галицького коледжу відточують свої кулінарні вміння у найкращих ресторанах Тернополя

Повідомляє poglyad.te.ua 12.06.2018 09:47

Студенти Галицького коледжу відточують свої кулінарні вміння у найкращих ресторанах Тернополя

Фото з мережі Інтернет

Вивчене на заняттях студенти коледжу, майбутні кухарі, бармени та офіціанти, мають можливість вдосконалювати у відомих гастрономічних закладах міста.

Так, ще в лютому цього року Галицький коледж підписав договір про партнерські взаємовідносини, організацію співпраці з ресторанним комплексом «MAXIM», який дає можливість студентам проходити практичні заняття на професійній кухні закладу, вчитися новому та вдосконалювати вивчене під час виробничих практик.

– Для мене і, на мою думку, для більшості роботодавців Тернопільщини є вкрай важливим той факт, щоб молоді люди не тільки проходили практику, а й залишались після навчання на наших підприємствах. Тому для себе я вирішив піти більш довгим, але, впевнений, правильним, європейським шляхом налагодження співпраці ще до того, як людина прийде на роботу в певне підприємство та взагалі саме на цю роботу.

На даному етапі студенти, а це і кухарі, і офіціанти, і бармени (а, можливо, з них в майбутньому будуть і хороші керівники) проходять у нас теоретичні та практичні заняття, вивчають місце майбутньої практики та роботи, знайомляться з майбутньою командою, з якою прийдеться пліч-о-пліч працювати та відпочивати, – писав на своїй сторінці у фейсбуку керівник РК «Максим» Віталій Мариновський.

Важливо, що така співпраця для студентів може мати й продовження у вигляді працевлаштування у ресторанний комплекс.

До слова, нещодавній тристоронній проект обміну молоддю України, Польщі та Німеччини, у якому брали участь студенти Галицького коледжу, проходив не лише на базі нашого навчального закладу, але й на кухнях згаданого РК «MAXIM» та готельно-ресторанного комплексу «Garden Hall».


Опубліковано : 12.06.2018 09:47

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман